Chris_Maker_Martin_at_Martin&Co

Hallo!

en bedankt dat u ons portfolio komt bekijken. Hier vindt u een indruk van het soort werk dat we doen. Misschien bent u op zoek naar ideeën voor uw nieuwe interieur? Of misschien hebt u al gedetailleerde plannen en heeft u gewoon een professional nodig om deze uit te voeren? Hoe dan ook; als u denkt dat we iets voor u kunnen doen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

 

Met vriendelijke groet

Christian Martin

Wie we zijn

Wij zijn meubelmakers. Dat is een ambacht. Wij zijn geen kunstenaars. Trots op de prestaties van gisteren maar uitgedaagd door de projecten van vandaag zijn we altijd net zo goed als onze laatste klus. En zelfs na vijfentwintig jaar in het vak staan ​​we voor ons gevoel nog steeds aan het begin van wat wij als makers kunnen bereiken. Dus elke dag oefenen we opnieuw, trainen we onze vaardigheden, passen we ons aan, blijven we flexibel en scherp en verleggen we de grenzen van wat we dachten dat we konden bereiken. En omdat wij “elke dag een beetje beter willen worden” als echt vakmanschap beschouwen, zijn we nooit klaar met leren!

Wat we doen

We creëren unieke meubels en interieurs. Door te ontwerpen op basis van uw ideeën of het realiseren van ontwerpen van andere professionals, zoals architecten of interieurontwerpers. Wij nemen deel aan of nemen het voortouw in zowel particuliere als zakelijke projecten. We zijn bekend met alle vormen en maten. We denken in hout, aluminium, RVS, staal, kunststof, glas en zelfs leer. We passen graag moderne elektronica zoals LED-verlichting en domotica toe. We hebben een netwerk van specialiteiten zoals aannemers, timmermannen, loodgieters, elektriciens, stukadoors en schilders en kunnen zo nodig uw project begeleiden als een turn-key oplossing. Martin & Co is actief in heel Nederland, maar ook in het buitenland.

Hoe wij werken

  • Professioneel – We zijn allemaal geschoolde en ervaren vakmensen en staan open voor het voortdurend verbeteren van onze vaardigheden
  • Snel en flexibel – we beschikken over diverse mankracht in onze gecentraliseerde coöperatieve werkplaats. Dit stelt ons in staat om ook op korte termijn met verschillende projecten om te kunnen gaan.
  • Modern en HiTech – we maken gebruik van 3D-tekeningen en CNC-technologie en kunnen daardoor zelfs grote projecten realiseren op het hoogste niveau.
  • Volledig – wij nemen verantwoordelijkheid door gepassioneerd en betrokken te zijn gedurende alle processen. We luisteren naar uw ideeën, vertalen ze naar een project, zijn altijd duidelijk over het budget en gaan pas weg, als ook de laatste details gerealiseerd zijn.

Circulair werken

Omdat we voornamelijk met ingrediënten uit de natuur werken, zit het bewustzijn over materiaal gebruik in ons DNA. Het beste voorbeeld is dat je nog steeds een onvoldoende op je examenmeubel krijgt als je kostbaar houtfineer gebruikt op de achterkant van je achterwand. Natuurlijk houden we altijd van de meest duurzame oplossing: op maat gemaakte interieurs, die een heel leven meegaan. Maar vaker moeten we denken aan meubels waarvan de technische levensduur langer is dan het gebruik ervan. Wij geloven in overvloed. Zulke vraagstukken beantwoorden we graag met technologie en door slim en consequent verder te denken. Dat leidt vaak tot hergebruik van materialen, tot het upgraden van bestaande elementen, soms zelfs uit hun oorspronkelijke context en in enkele gevallen zelfs tot eigenaar blijven van; en verantwoording houden voor onze producten.

Wilt u meer informatie? Klik hier.

Partners:

  

 

[top]


Heinz_Jordan_at_Martinenco.nl

“Handwerk hat goldenen Boden”

In vriendelijke herinnering aan Heinz Jordan, meesterschijnwerker en vader van een hele generatie ambachtslieden